Skip to product information
1 of 10

LeFutur.al

Termus qelqi

Regular price Lek 1,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,200.00 ALL
Tax included.
Color
Shishe qelqi borosilikat mekapak inoksi, rezistente ndaj rrjedhjeve. Xhami borisilikat është i lehtë, shumë transparent, jo toksik, i lehtë për t'u pastruar, i lehtë për t'u mirëmbajtur dhe i lehtë për t'u ricikluar.