Skip to product information
1 of 6

LeFutur.al

Syze Okkia Tondo Green Sage

Regular price Lek 3,900.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,900.00 ALL
Tax included.
Vintage dhe Moderne! Kornizë XXL, lente me prekje të butë, gradient, me përfundimet karakteristike Okkia. Syzet e diellit Monica Round janë ende një klasik i përjetshëm, i rishikuar dhe i përditësuar.