Skip to product information
1 of 7

LeFutur.al

Seti i Kristaleve Good Vibes

Regular price Lek 3,800.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,800.00 ALL
Tax included.

Gurët Ametist, Aquamarine dhe Rose Quartz.
Përfshin një pjatë të thjeshtë të rrumbullakët prej druri.
Qese ruajtëse me fije pambuku për gurë.