Skip to product information
1 of 3

LeFutur.al

Qiri arommatik "Pyramid"

Regular price Lek 2,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,500.00 ALL
Tax included.
Qiri aromatike në formë piramide me aromë lulesh. Qiriu është i paketuar në një enë metalike të artë që shton një prekje dhe origjinalitet modern. Ideale për të dekoruar shtëpinë tuaj dhe për ta mbushur atë me një aromë mbështjellëse.