Skip to product information
1 of 1

LeFutur.al

Portable Radio - White

Regular price Lek 6,900.00 ALL
Regular price Sale price Lek 6,900.00 ALL
Tax included.

Radio me alarm e bardhe ku mund të dëgjoni programet tuaja të preferuara të radios në çdo kohë. Përveç kësaj, kjo radio prej druri tregon edhe kohën, datën dhe temperaturën e dhomës dhe mund ta përdorni si alarm!📻⏰

Preferoni formatin 12-orësh apo 24-orësh? Nuk është problem! Në këtë radio me orë me zile mund ta vendosni si të doni.

Temperatura mund të shfaqet në ºC ose ºF.

Mund të përdoret me kabllo USB ose me 4 bateri AAA,