Skip to product information
1 of 3

LeFutur.al

Planner "Mushrooms"

Regular price Lek 1,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,000.00 ALL
Tax included.

Planneri në ngjyrë portokalli ka një madhësi A6. Është një planifikues me përmasa të vogla dhe i lehtë për t'u mbajtur në një çantë, i përsosur për organizimin dhe planifikimin e ngjarjeve, takimeve dhe detyrave pasi ka funksionin e një ditari.