Skip to product information
1 of 6

LeFutur.al

Peshore Kuzhine "Fucking diet"

Regular price Lek 3,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,200.00 ALL
Tax included.

Përmasat: 15cm x 22cm.


E bërë nga qelqi dhe ABS.


Njësi të ndryshme matëse: gr, kg, ml, fl'oz, oz dhe lb.


Kapaciteti maksimal i peshës: 5 kg.


Mund të masë me saktësi deri në 1g/0.05oz.