Skip to product information
1 of 6

LeFutur.al

Pegboard

Regular price Lek 6,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 6,500.00 ALL
Tax included.
Color
Pegboard druri i personalizueshëm. Përfshin 90 shkronja, numra dhe simbole druri për të personalizuar mesazhet tuaja, 4 figura druri në forma të syrit, gjuhës, zemrës dhe rrufesë, 4 varëse metalike. Mund të varet në mur ose të mbahet në këmbë i mbështetur. Organizoni tavolinën tuaj në mënyrën më dekorative.