Skip to product information
1 of 5

LeFutur.al

Peanut Bowl

Regular price Lek 4,700.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,700.00 ALL
Tax included.

Tasi është 20 cm i gjatë, 12 cm i lartë.

Ka një peshë prej 0.5 kg.

Eshte prej qeramike.

Mund të lahet me dorë dhe në pjatalarëse.