Skip to product information
1 of 3

LeFutur.al

Orange round tray

Regular price Lek 4,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,200.00 ALL
Tax included.
Tabaka e rrumbullakët portokalli e lyer me dorë me një dizajn rrethor që jep një pamje elegance dhe sofistikimi të bërë me një material rezistent. Është ideal për vendosjen e ushqimit si dhe për dekorimin e çdo dhome në shtëpi duke shtuar ngjyrë, teksturë dhe stil.