Skip to product information
1 of 6

LeFutur.al

Nebula Lamp

Regular price Lek 4,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,500.00 ALL
Tax included.
Llamba Nebula është projektuar në formë topi të rrumbullakët, e cila mund të ndryshojë ngjyrën dhe të japë pikërisht pamjen që dëshironi. 14 x 8 cm