Skip to product information
1 of 3

LeFutur.al

Baking Journal

Regular price Lek 4,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,200.00 ALL
Tax included.

Libër i prezantuar mrekullisht, përmban 80 faqe shabllone recetash që do të ndihmojnë në ruajtjen e këtyre pjekjeve të preferuara dhe shumë të dashura për pasardhësit.