Skip to product information
1 of 2

LeFutur.al

Memoboard me shkronja

Regular price Lek 4,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,200.00 ALL
Tax included.
Pllakë e zezë e personalizueshme katrore. Përfshin dërrasë me kornizë druri dhe 298 shkronja, numra dhe simbole për të personalizuar mesazhet tuaja. Shkronjat vendosen në skajet e dërrasës së ndjerë shumë lehtë. Mund të varet në mur ose të mbahet në këmbë i mbështetur diku. Mënyra më origjinale për të shprehur veten!

30X30 cm