Skip to product information
1 of 3

LeFutur.al

Kasaforte

Regular price Lek 3,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,500.00 ALL
Tax included.

Muesli Premium Design. Enë praktike, origjinale dhe ekonomike në të cilën mund të ruani gjithçka që dëshironi pa e ditur askush. Përshtatet në çdo vendqëndrim të shtëpisë: kuzhinë, dhomë ngrënie, dhomë ndenje etj. Kalon pa u vënë re si një libër apo një kuti drithërash. Hapja kryesore me çelës kyç. Set me dy çelësa.