Skip to product information
1 of 2

LeFutur.al

Kalendar Rainbow

Regular price Lek 4,900.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,900.00 ALL
Tax included.

29,5x6x12,5

Kalendari i përjetshëm prej druri. Ju mund të vendosni ditën e javës, numrin e ditës dhe muajin. Dizajn origjinal me ngjyra të ndryshme. Duke i vendosur pllakat në mënyrë korrekte, ky kalendar do të zgjasë përgjithmonë!