Skip to product information
1 of 2

LeFutur.al

Jastek Lobster

Regular price Lek 3,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,500.00 ALL
Tax included.

60x10x25

Jastëk drejtkëndësh me printim Lobster. Ideale për të dekoruar shtëpinë tuaj, duke i dhënë asaj një prekje argëtuese. Ajo është gjithashtu e përkryer për t'u çlodhur, pasi texture e saj është shumë e butë dhe ka një mbushje të butë dhe të rehatshme.