Skip to product information
1 of 1

LeFutur.al

Filxhan "Kiss"

Regular price Lek 1,300.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,300.00 ALL
Tax included.
Filxhani është bërë nga plastika e ricikluar (PET).
Një produkt i projektuar me kujdes dhe vëmendje në detaje, i ripërdorshëm, duke respektuar ekologjinë e planetit.
Seti përfshin një filxhanin, mbajtesen dhe një lugë.
Kapaciteti 90ml.