Skip to product information
1 of 2

LeFutur.al

Drite Dekoruese

Regular price Lek 4,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,200.00 ALL
Tax included.
Drite dekoruese si shtepi, me drite LED qe ndryshon ngjyre ne te kuqe blu dhe jeshile, 12 x 25 x 10 cm