Skip to product information
1 of 3

LeFutur.al

Coasters

Regular price Lek 2,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,200.00 ALL
Tax included.
Mbajteset e gotes tigër jo vetëm që ofrojne mbrojtje, por gjithashtu i shtojne stil çdo hapësire. Dizajni i tij unik në formë tigri dhe ngjyra rozë e bëjnë atë një element dekorativ dhe funksional.