Skip to product information
1 of 5

LeFutur.al

Cader Tavoline

Regular price Lek 15,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 15,500.00 ALL
Tax included.
Cadrat balineze. Sipas legjendës, një princeshë kineze e solli ombrellën në Bali në shekullin e 13-të për t'u mbrojtur nga nxehtësia. Që atëherë ata kanë qenë tradicionalisht pjesë e ceremonive të tempullit. Ata janë një simbol dekorativ i kulturës balineze. Hija ka një lartësi rreth 86 cm dhe një diametër rreth 50 cm.