Skip to product information
1 of 7

LeFutur.al

Cader Fucking Rain Pink

Regular price Lek 4,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,500.00 ALL
Tax included.

Strukturë alumini shumë rezistente.

Dorezë me veshje gome, super e rehatshme për t'u mbajtur dhe e këndshme në prekje.

Kornizë e përforcuar.

Mbrojtje UV.

Sistemi i hapjes automatike duke shtypur një buton. Mbyllje klasike manuale

Materiali: Plastike dhe Alumin

Diametri i ombrellës së hapur: 106 cm.

Gjatësia totale: 87 cm