Skip to product information
1 of 2

LeFutur.al

Body Work

Regular price Lek 2,800.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,800.00 ALL
Tax included.

Kartat e stërvitjes mësimore.
52 karta unike në një paketë.
Përsosni stërvitjen tuaj (dhe trupin tuaj) me 'Body Work'. Pako me 52 letra. Provoni një ushtrim të ri çdo javë, për një vit stërvitje me intervale me intensitet të lartë.