Skip to product information
1 of 4

LeFutur.al

Bllok Raincheck

Regular price Lek 3,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,200.00 ALL
Tax included.

Fletore premium A6 me faqe rezistente ndaj ujit, laps grafiti dhe sistem mbylljeje elastike me unazë / mbajtëse lapsash.  117 x 160 x 20mm