Skip to product information
1 of 4

LeFutur.al

Planner "Mushrooms"

Regular price Lek 1,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,000.00 ALL
Tax included.
Planneri në ngjyrë blu të hapur ka një madhësi A6 me një dizajn origjinal, ideal për ata që kërkojnë një aksesor shumëngjyrësh dhe të gëzuar.