Skip to product information
1 of 3

LeFutur.al

Aroma Cones

Regular price Lek 2,900.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,900.00 ALL
Tax included.

Një temjan tokësor dhe eterik i mbushur me nota druri dhe qelibar. Notat bazë: myshku, dru sandali.