Skip to product information
1 of 1

LeFutur.al

Arke kursimi “Astronaut”

Regular price Lek 2,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,200.00 ALL
Tax included.

Arka e kursimit si astronaut. Ajo ka një te çarë në pjesën e pasme të kaskës hapësinore dhe një kapak në pjesën e poshtme të figurës që lejon nxjerrjen e monedhave.