Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

LeFutur.al

Bllok "Orange Sunrise"

Regular price Lek 2,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,200.00 ALL
Tax included.

Bllok me madhësi A5 me kapak portokalli. Është ideal për të marrë shënime, për të shkruar ide dhe për të organizuar informacione duke përdorur metodën e ditarit të pikave, pasi lejon personalizim të madh ku mund të përfshini elementë dekorativë si vizatime, grafiku dhe modele, duke e bërë atë një mjet kreativ planifikimi dhe organizimi.