Kalo te informacioni i produktit
1 e 7

LeFutur.al

Avocado Bowl

Regular price Lek 4,700.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,700.00 ALL
Tax included.

Tasi ka gjatësi 18 cm, gjerësi 10 cm dhe me kapak ka një lartësi 10 cm të lartë.

Përmasat e lugës janë 18 cm x 4 cm.

Ka një peshë prej 0.5 kg.

Është prej porcelani.

Mund të lahet me dorë dhe në pjatalarëse.