Skip to product information
1 of 3

LeFutur.al

Varse "Ying Yang"

Regular price Lek 1,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,500.00 ALL
Tax included.
Varse ying yang në ngjyrë rozë dhe ari është një aksesor mode me simbolikën e tij tradicionale kineze që përfaqëson harmoninë dhe ekuilibrin.