Skip to product information
1 of 5

LeFutur.al

Ore Muri Neon

Regular price Lek 9,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 9,500.00 ALL
Tax included.

Burimi i energjisë: Bateria
Orë muri me drite neon.
Ora vihet ne punë me një bateri AA dhe një kabllo me çelës për të ndezur dhe fikur neonin.
Lëvizja e orës është e qetë dhe nuk ndalet kurrë edhe kur fikni neonin.

Përmasat: diametri 38 x 8 cm.