Skip to product information
1 of 6

LeFutur.al

Peshore "Try again"

Regular price Lek 3,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,500.00 ALL
Tax included.

Ka përmasa 30 x 30 x 2.1 cm.

Xhami është 4 mm i trashë.

Është prej xhami të temperuar dhe ABS.

Kërkon 2 bateri AA që nuk përfshihen.

Mbështet një peshë maksimale prej 180 kg.

Peshon me një saktësi prej 50 gram.

Punon me teknologjinë Set-On: peshore ndizet automatikisht