Skip to product information
1 of 2

LeFutur.al

Orë

Regular price Lek 5,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 5,500.00 ALL
Tax included.

Fisura Clock - Cuckoo House red

Kjo orë muri me qyqe në formë shtëpie riinterpreton orët klasike të qyqes. Me linja moderne dhe një mekanizëm të heshtur. 

41×21.5×8.5cm