Skip to product information
1 of 1

LeFutur.al

Nut Cracker

Regular price Lek 1,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,000.00 ALL
Tax included.
Color
Thyese në formën e dorës. 3 ngjyra: jeshile, e verdhe dhe e kuqe. E bërë prej çeliku inox.