Skip to product information
1 of 3

LeFutur.al

Mini kosh "Unicorn"

Regular price Lek 1,900.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,900.00 ALL
Tax included.
Mini koshi i plehrave është aksesori perfekt për shtëpinë tuaj!  Madhësia e tij kompakte e bën atë ideal për hapësira të vogla si kuzhina, banjo ose zyra. Falë kapakut të presionit, mini koshi mban mbeturinat në vend dhe parandalon daljen e aromave të pakëndshme. 
Materiali: Silikoni
Përmasat: 16×12 cm