Skip to product information
1 of 1

LeFutur.al

Memoboard me shkronja

Regular price Lek 4,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,500.00 ALL
Tax included.
Pllakë e vogël e personalizueshme. Përfshin dërrasë me kornizë druri dhe 298 shkronja, numra dhe simbole dhe një paketë me fjalë të bukura për të personalizuar mesazhet tuaja. Shkronjat vendosen në skajet e dërrasës së ndjerë shumë lehtë. Mund të varet në mur ose të mbahet në këmbë i mbështetur diku. Mënyra më origjinale për të shprehur veten.