Skip to product information
1 of 5

LeFutur.al

Magic Door - red

Regular price Lek 3,100.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,100.00 ALL
Tax included.

Dera dhe shkallët janë prej druri

Madhësia e produkteve është:

Dera: 10,5 cm e gjatë dhe 17,5 cm e lartë.
Shkallët: 3 cm e gjatë dhe 12 cm e lartë.
Dyshemeja e derës: 5,5 cm e gjatë dhe 3,3 cm e lartë.
Ngjitësja: 7 cm e gjatë dhe 14,5 cm e lartë.
Certifikatat: 18 cm e gjatë dhe 10 cm e gjerë.