Skip to product information
1 of 4

LeFutur.al

Mace me solar

Regular price Lek 1,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,500.00 ALL
Tax included.
Mace me solar. Pasi ekspozohet ndaj dritës së diellit, fillon një cikël lëvizjesh të pafundme që tërheq vëmendjen dhe shton një prekje magjie në hapësirën tuaj. 7.7 x 7.8 x 11 cm.