Skip to product information
1 of 1

LeFutur.al

Lageshtues Ajri

Regular price Lek 1,900.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,900.00 ALL
Tax included.
Ky produkt mund te perdoret për sipërfaqe të ndryshme veçanërisht ato që janë me ajër të kondicionuar dhe shumë të thate në dimër. 

Ai e mban ajrin me lagështi gje qe ndihmon në parandalimin e ftohjes, gripit dhe tharjes së fytit.