Skip to product information
1 of 3

LeFutur.al

Kuti Yoga

Regular price Lek 7,400.00 ALL
Regular price Sale price Lek 7,400.00 ALL
Tax included.

Kompleti fillestar i Yogas Calm Club (Luckies)
Përfshin: Bllok Yoga,
Rrip joga i rregullueshëm me pambuk,
Pako e kartave mësimore të yogës.
52 letra dhe 52 poza.
300 x 83 x 163 mm