Skip to product information
1 of 3

LeFutur.al

Kornize "I'm so lucky"

Regular price Lek 2,700.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,700.00 ALL
Tax included.
Style
Korniza fotosh të zeza me mesazh të printuar në xham. Xhami është pak i ndarë nga sfondi për t'i dhënë thellësi imazhit dhe imazhi është më i vogël se korniza për realizimin e sfondit dhe mesazhit të printuar. Madhësia e fotos: 18 x 13 cm.