Skip to product information
1 of 3

LeFutur.al

Kalendar Druri

Regular price Lek 2,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,500.00 ALL
Tax included.

10x4x12,2

Kalendari i vogël i prej druri. E thjeshtë dhe kompakte, ju mund të vendosni ditën e javës, numrin e ditës së muajit dhe të muajit. Duke i vendosur pllakat në mënyrë korrekte, ky kalendar do të zgjasë përgjithmonë.