Skip to product information
1 of 4

LeFutur.al

Kaleidoskop

Regular price Lek 900.00 ALL
Regular price Sale price Lek 900.00 ALL
Tax included.
Style
Duke rrotulluar kaleidoskopin, mund të ndryshoni pjesët e trupit të personazheve dhe të krijoni kombinime të ndryshme.
Një kaleidoskop është një instrument optik i përbërë nga një tub me dy ose tre pasqyra dhe kristale me ngjyra brenda, të rregulluar në mënyrë të tillë që nëse e lëvizni tubin dhe shikoni brenda, mund të shihni figura të ndryshme gjeometrike simetrike.
Kthejeni tubin dhe përjetoni një shfaqje shumëngjyrëshe të dritës! Ideale për të nxitur imagjinatën e fëmijëve.