Skip to product information
1 of 4

LeFutur.al

Highlighters

Regular price Lek 1,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,000.00 ALL
Tax included.

Me gjashtë nuanca pastel (rozë, portokalli, të verdhë, jeshile, blu dhe vjollcë) ju mund të organizoni dhe zbukuroni lehtësisht dokumentet, shënimet e klasës ose ditarët tuaj. 6 cm