Skip to product information
1 of 5

LeFutur.al

Gote kafeje

Regular price Lek 1,900.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,900.00 ALL
Tax included.
Color
Gota nga shtresa e saj e dyfishtë krijon një dhomë vakumi që bën që nxehtësia ose ftohja e pijeve të ruhen për një kohë më të gjatë. Ka kapak dhe një hapje të vogël për pije që mbyllet me dorezë në mënyrë perfekte. Materiali: PP5 (BPA Free).