Skip to product information
1 of 2

LeFutur.al

Drita dekoruese

Regular price Lek 3,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,500.00 ALL
Tax included.
Ka 10 katrorë që imitojnë pjesët e famshme të lojës Scrabble. 70 shkronja, numra dhe simbole të ndryshueshme janë të përfshira për të personalizuar mesazhet tuaja. Punon me 2 bateri dhe ka butonin ON/OFF. Gjatësia e shiritit: 120 cm. Madhësia e copave: 6x5x3cm