Skip to product information
1 of 1

LeFutur.al

Ditar "Shiba"

Regular price Lek 1,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,500.00 ALL
Tax included.
Një ditar sekret për të regjistruar të gjitha sekretet tuaja. Për t'u siguruar që gjithçka të mbetet sekret dhe askush të mos lexojë, mbylle ditarin me dry dhe askush nuk mund ta lexojë përveç teje.
Përmasat: 21 x 14.8 cm
A5, 80 g, 96 fletë.