Skip to product information
1 of 1

LeFutur.al

Bomb Cosmetics

Regular price Lek 600.00 ALL
Regular price Sale price Lek 600.00 ALL
Tax included.

250gr.

Bomba, pas kontaktit me ujin, shkëlqen dhe lëshon një det me ngjyra. Ka një aromë relaksuese të mangos dhe frutave të pasionit. Përveç kësaj, ajo eksfolion dhe pastron lëkurën dhe ka një efekt dezinfektues. Ju lutem lexoni përmbajtjen dhe udhëzimet adekuate në paketim të produktit para përdorimit.