Skip to product information
1 of 3

LeFutur.al

Aromatizues

Regular price Lek 2,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,500.00 ALL
Tax included.
Aromatizues ajri me aromë myshku të bardhë (50 ml). Një aromë freskuese dhe e qëndrueshme, e zgjedhur me kujdes dhe e ambalazhuar në një shishe qelqi ideale për të dekoruar çdo cep të shtëpisë me një aromë të qëndrueshme.