Skip to product information
1 of 4

LeFutur.al

90 days in the 90s

Regular price Lek 1,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,000.00 ALL
Tax included.
Poster 90 ditë në vitet '90 nga DOIY. Poster për festimin e viteve nëntëdhjetë. Poster me gërvishtje . Pas secilës prej 90 kutive është një detyrë. Gjithçka ka të bëjë me vitet nëntëdhjetë dhe ka të bëjë me filmat dhe televizionin, argëtimin, teknologjinë, ushqimin, modën dhe muzikën. detyra të tilla si shikimi i Pulp Fiction ose nxjerrja e fotografive me një aparat fotografik. Në një tub të bukur të fortë. Përmasat: 85 x 40 centimetra.