Skip to product information
1 of 3

LeFutur.al

25 Shprehje per nje jete te bukur pink

Regular price Lek 4,900.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,900.00 ALL
Tax included.

17x8x17,8

Një frazë e re çdo ditë për t'ju frymëzuar të jetoni një jetë më të ndërgjegjshme, më të mençur dhe më të qetë. Kuti druri me buton push në pjesën e sipërme. Kur shtypet, aktivizon mekanizmin që ndryshon frazën.